je leven
in
evenwicht
in
je leven

Mijn CV

Na een licht geval van burn-out in 1997 ben ik door mijn therapeute o.a. behandeld met de NEI®-methode. Ik was direct enthousiast, vooral omdat ik merkte dat de antwoorden die mijn vingers gaven, niet werden bepaald door mijn hoofd, maar dat ze “ergens anders” vandaan kwamen. En ze waren lang niet altijd leuk. Veel waarheden, ook verborgen overtuigingen, kwamen aan het licht en zo heb ik mijzelf op een heel andere manier leren kennen. Ik ben vrolijker geworden, zit lekkerder in mijn vel en kan beter met mijzelf opschieten. Ook heeft mijn eigen intuïtie, die ik onbewust al wel gebruikte, een veel grotere plaats in mijn leven gekregen.

Ik besloot deze positieve ervaringen met anderen te gaan delen en zelf de opleiding tot NEI®-therapeute te volgen. Eerst heb ik in 2001/2002 1e en 2e graads Reiki cursussen gevolgd en in 2002 het diploma Med.Basiskennis gehaald. In januari 2003 heb ik mijn diploma NEI® gehaald en verhuisde direct daarna voor vier jaar naar Duitsland i.v.m. het werk van mijn man. Ik heb aldaar een kleine praktijk in het Nederlands en in het Duits gehad. In april 2007 zijn wij neergestreken in het buitengebied van Zelhem, waar ik opnieuw met een kleine praktijk ben begonnen.

Christine Biesheuvel-Diemont

Naast mijn praktijk als NEI®-therapeute en een deeltijdbaan als ICT'er heb ik met samen mijn man een bedrijf voor het fokken en opfokken van sportpaarden (KWPN en Holsteiners), Stal BD. Ook hebben wij honden en katten. Ik lees graag, doe graag puzzels (Sudoku, solitaire), werk in de tuin en ga regelmatig op pad met mijn zelf gefokte rijpaard.

Neem contact op