je leven
in
evenwicht
in
je leven

Praktijk

Bij iemand met fysieke en/of psychische klachten telt het emotionele aspect ook mee. Helaas wordt daar in de allopathische medische wereld (te) weinig aandacht aanbesteed. Gelukkig zijn er tegenwoordig een reeks van complementaire therapievormen, waarmee de emotionele kant kan worden onderzocht en behandeld.

NEI® is zo'n therapievorm. Die ik op mijn eigen, eigenwijze, wijze toepas om personen te ondersteunen, die actief aan de eigen vitaliteit en gezondheid willen werken. Die los willen komen uit een in het verleden vastgelegd patroon en die hun keuzemogelijkheden sterk willen uitbreiden. Die hun belemmeringen willen ontmaskeren en neutraliseren. Die zich de verantwoordelijkheid voor het eigen leven bewust zijn.

NEI® praktijk Gelderland

Mijn praktijk bevindt zich in het buitengebied van Zelhem, tussen Velswijk en Keijenborg. Ophalen vanaf de bushalte in beide plaatsen is mogelijk.

Bekijk de folder

Het Transformatiespel™

Naast een consult voor NEI® kan je bij mij ook een afspraak maken om alleen of met maximaal vier personen het Transformatiespel™ te beleven. Het spel duurt minimaal twee uur en kan naar wens worden verlengd.

Het Transformatiespel™ is een lichtvoetig, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen levensspel en stappen te zetten tot verandering. Het ziet eruit als een gewoon gezelschapsspel met speelbord, pionnen, kaartjes en een dobbelsteen. Het gaat echter niet om een spelletje of tijdverdrijf, het spelen van het Transformatiespel™ kan een bewuste stap zijn in het eigen veranderingsproces.

Het Transformatiespel™ is ontwikkeld door Joy Drake en Kathy Tyler van de Findhorn Foundation in Schotland. Sinds de eerste Game workshop, die daar in 1978 is gehouden, hebben duizenden mensen over de hele wereld het effect van het spel ervaren met de diverse uitvoeringen die er zijn.

Prijzen

Consulten alleen op afspraak (0314 - 640649). Spreek een boodschap in, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.

Consult (ca. 1 uur)€ 50,00
Kennismakingsgesprek (ca. 1 uur)€ 35,00

Het spelen van het Transformatiespel™ duurt standaard 2 uur. De kosten hiervoor zijn € 100,00, eventueel verhoogd bij verlenging van de speelduur. Dit is ongeacht het aantal deelnemers.

Betaling contant en bij voorkeur gepast. In andere gevallen bereken ik administratiekosten. (Prijzen zijn incl 21% BTW.)

Afzeggen is kosteloos tot uiterlijk 2 werkdagen voorafgaand aan de afspraak. Bij afzegging binnen 24 uur wordt 50% in rekening gebracht, met uitzondering van overmachtsituaties. Bij niet verschijnen zonder afzeggen wordt de volledige factuur in rekening gebracht.

Neem contact op